Suomen parhaat vitsit

Suomen laajin ja monipuolisin nettivitsikirja. Vitsit ovat tarkkaan haravoitu vanhoista vitsikirjoista, foorumeilta ja ulkomailta käännettynä. Tällä sivulla vitsit näkyvät satunnaisessa järjestyksessä. Lähetä oma vitsisi sivustolle Täältä.

KAIKKI KATEGORIAT

1
8
6
0

Insinöörit syömässä

Insinöörivitsit | 242 näyttökertaa | 0 kommenttia

Kaks insinööriä meni abc.lle ja rupes syömään omia eväitä.Myyjä huomas sen ja sano,et täällä ei saa syödä omia eväitä,niin insinöörit vaihto eväät keskenään.

4
1
6
5
7
5

Kalavitsit

Hauskat vitsit | 248 näyttökertaa | 0 kommenttia

Äiti hauki ja tytär hauki oleskeli kaislikonreunassa. Ohi meni uistin… Äiti hauki tokaisi tyttärelleen, että taas tossa menee tuo rapalanhuora! Isös lähti aikoinaan sen perään, eikä takasin oo tullu…

4
12
8
5
7
2
6
4
3
2

Kolmikko kalassa

Kaksimielisetvitsit | 142 näyttökertaa | 0 kommenttia

Kolme miestä meni kalaan ja kahdella oli välineinä virveli ja onki paitsi yhdellä vain paljaat kädet.No kaverukset saapuivat järvelle ja aloittivat kalastuksen.Miekkoset ihmettelivät,että millä tuo aikoo kalastaa.Kaksi miekkosta ilkkuivat välineettömälle ja sanoivat,että pelkillä käsilläkös aiot kalastaa?No välineetön mies otti housut alas ja esiin tuli tuhti makkarapötkö.No kokeillaan nyt tällä,kun kalastusvälineet unohtuivat kotiin.Miekkonen upotti parrunsa järveen ja pojat ihmettelivät suu ammollaan.Kului tovi,kului toinen.Pian rannasta kuului kiroilua,manausta,yms.Kaverukset vetivät miehen kuivalle maalle ja huomasivat,että suuri hauki oli kiinni parrussa.Pojat tilasivat ambulanssain,koska kipu oli sietämätön ja verenhukka oli valtava.Sairaalaan päästyään lääkäri irroitti hauen peniksestä ja mies sanoi lääkärille,että saatte syödä poikien kanssa hauen,jos saatte parrun toimimaan.mies sai kipulääkettä ja kala jaettiin poikien ja lääkärin kesken.Minä en ainakaan syö sitä kun teki niin katalan tempun.Parru parani,mutta vieläkään ei tiedetä toimintakunnosta kaikkea,eli joosepilta jäi kala syömättä ja muut ilman saalista.mies sai kuitenkin lempinimen kyrpä-jooseppi.