Parhaat Kaksimielisetvitsit

Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat Kaksimielisetvitsit. Lista on järjestettynä niin, että uusimmat Kaksimielisetvitsit näkyvät ensimmäisenä. Lähetä oma vitsisi sivustolle Täältä.

KAIKKI KATEGORIAT

7
11
7
9

Runkkarin tapa tulla töihin

Kaksimielisetvitsit | 964 näyttökertaa | 0 kommenttia

Runkkari oli taas myöhästynyt töistä ja hänen pomonsa soitti hänelle: Olet taas myöhässä, tule jo töihin. Ei mennyt kauankaan, kun pomo huomasi, kuinka hänen eteensä lensi valkoista, limaista nestettä.

3
17
14
11
20
5
4
9

Kolmikko kalassa

Kaksimielisetvitsit | 415 näyttökertaa | 0 kommenttia

Kolme miestä meni kalaan ja kahdella oli välineinä virveli ja onki paitsi yhdellä vain paljaat kädet.No kaverukset saapuivat järvelle ja aloittivat kalastuksen.Miekkoset ihmettelivät,että millä tuo aikoo kalastaa.Kaksi miekkosta ilkkuivat välineettömälle ja sanoivat,että pelkillä käsilläkös aiot kalastaa?No välineetön mies otti housut alas ja esiin tuli tuhti makkarapötkö.No kokeillaan nyt tällä,kun kalastusvälineet unohtuivat kotiin.Miekkonen upotti parrunsa järveen ja pojat ihmettelivät suu ammollaan.Kului tovi,kului toinen.Pian rannasta kuului kiroilua,manausta,yms.Kaverukset vetivät miehen kuivalle maalle ja huomasivat,että suuri hauki oli kiinni parrussa.Pojat tilasivat ambulanssain,koska kipu oli sietämätön ja verenhukka oli valtava.Sairaalaan päästyään lääkäri irroitti hauen peniksestä ja mies sanoi lääkärille,että saatte syödä poikien kanssa hauen,jos saatte parrun toimimaan.mies sai kipulääkettä ja kala jaettiin poikien ja lääkärin kesken.Minä en ainakaan syö sitä kun teki niin katalan tempun.Parru parani,mutta vieläkään ei tiedetä toimintakunnosta kaikkea,eli joosepilta jäi kala syömättä ja muut ilman saalista.mies sai kuitenkin lempinimen kyrpä-jooseppi.

11
19
11
18
12
16
6
19

Pojan yhtäkkinen murrosikä

Kaksimielisetvitsit | 622 näyttökertaa | 0 kommenttia

Äiti käski poikansa käydä kaupassa ja käski hänen tuoda jotain, mitä äiti ei ikinä odottanut näkevänsä. Poika lähti kauppaan. Palatessaan äiti sanoi pettyneenä: Puutarhaletku ja kaksi vesimelonia kauppakassin pohjalla, oletko tosissasi? – Ei äiti, ei sinne päinkään. Ostokseni putosivat matkalla, mutta kun katsoin haaraväliini. Kauppalistasi pyynnöt toteutuivat.